Unikt natur- og kulturcruise

Fjellvåken

Fra 4. - 17. september kan du oppleve Møsvatn ved foten av Hardangervidda med på helt nytt natur- og kulturcruise!

Pakken inkluderer:

  • Tur/retur med M/B Fjellvåken
  • Lunsj på Mogen Turisthytte
  • Guiding langs Kvenna
  • Overnatting m/middag og frokost Mogen Turisthytte
  • Lunsj på Hardangervidda nasjonalparksenter
  • Omvisning på Hardangervidda nasjonalparksenter

Pris kr 1985,- for voksen og kr 1050,- for barn

Bestilling

Send din forespørsel her eller ring oss på 35080550.

Et helt nytt natur- og kulturcruise!

Dette er et samarbeid mellom Fjellvåken, Hardangervidda Nasjonalparksenter og Mogen Turisthytte. Dette unike natur- og kulturcruise gir deg garantert en opplevelse du sent vil glemme. Fra 4. til 17. september vil den flotte katamaranen, Fjellvåken, ta deg med over Møsvatn og inn i et landskap omkranset av eventyrlige fjellgårder, frodig terreng og vakre fjelltopper.

Selve turen over vannet tar litt over 1 time, men cruiset går over 2 dager, slik at du både får latt naturen synke inn, lært om området og slappet ordentlig av. Turen starter med ombordstigning i båten ved flotte Skinnarbu. Kjenn roen senke seg over deg i det fastlandet glir rolig vekk, og la blikket vandre over det spektakulære landskapet. Etter en drøy time ankommer cruiset Mogen Turisthytte hvor det vil bli servert en smakfull lunsj. Videre vil du kunne velge mellom en guidet tur i de vakre omgivelsene ved Kvenna eller delta på et spennende foredrag. Når kveldsroen faller, vil det bli servert middag på Mogen, og etter et bedre måltid vil alle deltakere overnatte på turisthytta.

Dag nummer to starter med en god frokost, etterfulgt av ombordstigning på båten. Da retter Fjellvåken nesa tilbake mot Skinnarbu og vi kan garantere nok en spektakulær lunsj som serveres tilbake på fastlandet ved Hardangervidda Nasjonalparksenter. Det vil så bli en omvisning på Nasjonalparksenteret ledet av kunnskapsrike guider.  

Alt dette vil du som voksen få for kun kroner 1985,- og for barna er prisen kun kroner 1050,-. Mot et lite tillegg i prisen, vil det være mulig å booke dobbeltrom. Om dette er ønskelig kan du kontakte Mogen Turisthytte på e-post: mogen@dnt.no.

Cruiset er en pakketur der en bestiller både båttur, overnatting, mat og guidede turer i ett, og en kan ikke booke ett eller flere av tilbudene separat. 

Avbestillingsregler: 

Avbestilling inntil 15 dager før avreise: 300 kr i gebyr

Avbestilling mellom 15 – 3 dager før avreise: belastes 50 % av reisen

Avbestilling senere enn 3 dager før: ingen refusjon 

Developed by Aplia - Powered by eZ Publish and tellUsPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.