Fjellvåken til Hardangervidda

Foto: Rauland Turist

M/B Fjellvåken tar deg med på en praktfull tur på Møsvatn fra Skinnarbu til Mogen Turisthytte.

M/B Fjellvåken går i rute mellom Skinnarbu og Mogen Turisthytte. 

Høgfjellscruiset inn til Mogen en strålende sommerdag med katamaranen og rutebåten M/B Fjellvåken II på Møsvatn 919 m.o.h. er en unik opplevelse.

Vennligst merk: Det er 3 km å gå inn til Mogen (6 km tur-retur). Det er 20 sykler som kan brukes. Her gjelder førstemann til mølla-prinsippet. Personer med funksjonshemninger kan i forkant kontakte Mogen turisthytte for å booke transport fra båten til hytta. 

Mogen Turisthytte er en populær innfallsport til fotturer fra hytte til hytte på Hardangervidda - villreinens rike, Nord-Europas største høgfjellsplatå og Norges største nasjonalpark.

Du kan også ta en dagstur fra Skinnarbu inn til Mogen med tradisjonslunsj på Mogen Turisthytte, eller bli med på en guidet tur fra Skinnarbu til Hovdøya og vakre Møsstrond kirke.

Lei båten til deg selv

Det går også an å leie båten og hele mannskapet – noe å tenke på for pensjonistlag eller andre lag, for eksempel når et gullbryllup eller en bursdag skal markeres.

Turen over Møsvatn tar i overkant av 1 time. På disse 4 milene passerer båten fjellgårder og vakkert terreng. Befolkningen langs Møsvatn bor i et veiløst samfunn og de er isolerte under issettingen og issmeltingen.

Mogen er et fint utgangspunkt for fotturer på Hardangervidda eller prøv den tilrettelagte stien "Kvennavegen", rundløype på 1,9km. 

Parkeringsavgift på brygga på Skinnarbu: dag kr 35, døgn kr 50, uke kr 250, sesong kr 500. 

Rutetider
For rutetider se www.fjellvaaken.no
Ved å bestille billetter på forhånd sparer du 50,- i gebyr.

Book online her

Motta nyhetsbrev

    
                      
    
                      
    
                      
Trip Advisor logo
 
Developed by Aplia - Powered by eZ Publish and tellUsPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.