"I Camp Senkvelds fotspor"

Camp Senkveld trailer

Camp Senkveld foto: Trond Stegarud

Svar på et enkelt spørsmål om Camp Senkvelds innspilling på Rjukan, og du er med i trekningen av et opphold på Rjukan! 

Thomas og Harald fra Senkveld. Foto Bjørn Harry Schønhaug

"Senkveld – gutta" er fra seg av begeistring etter oppholdet på Rjukan og uttaler at Rjukan er et fantastisk spennende sted med vanvittig mye å tilby. Kom og se selv!

Steder deltakerne besøker:

Gaustatoppen, foto Ian Brodie

I første episode av Camp Senkveld fikk vi se at deltakerne var ved foten av Gaustatoppen, og at de i løpet av to episoder skal ta seg til toppen. Gaustatoppen kan du også enkelt bestige, sommer som vinter!

Du trenger ikke slite deg ut for å nå toppen av Gaustatoppen, slik deltakerne gjorde i episode to. Gjør det enkelt; ta Gaustabanen. 

Gaustatoppen er et yndet skimål for off-piste kjørere.

I episode tre så dere deltakerne boltre seg i en ballbinge på toppen av Gaustatoppen. Det kan vi ikke tilby, men vi kan tilby skikjøring fra Gaustatoppen! 

Tinn Museum, Foto: Ian Brodie

I fjerde episode så dere deltakerne kroppsmale inne på Heddal Bygdetun. Du kan besøke bygdetunet uten å bli pinlig berørt. Heddal Bygdetun finner du ca 1 times kjøring fra Rjukan, mot Notodden. 

MF Storegut Foto: Pfleger

Om vi ikke anbefaler "dødsing" fra Storegut som deltakerne i femte episode utførte, så anbefaler vi i aller høyeste grad en tur med Storegut på Tinnsjøen i sommer.

Gaustatoppen booking Foto: Kilen Lodge

I sjette episode fikk deltakerne prøvd ut sine kokkekunster under kyndig veiledning av Bodil Nordjorde. Hva med å ta med familien, venner eller kollegaer på et opphold i en av de flotte hyttene med nydelig utsikt til Gaustatoppen. Tema matlaging tuftet på lokale tradisjoner fra Telemark? 

Gaustablikkområde Foto: Gaustablikk

Kajakk ned bakkene på Gaustablikk skisenter fikk pulsen opp hos deltakerne i syvende episode. Hva med å teste ut de flotte bakkene på ski, med en formidabel utsikt til Gaustatoppen eller Rjukan? Gaustablikk kan friste med 12 skiheiser og hele 35 nedfarter.

Rjukanbadet Foto: Rjukanbadet

I syvende episode så smeltet deltakerne snø med kroppen. Det frister kanskje ikke, men hva med å rulle seg i snøen i det flotte uteområdet på Rjukanbadet og hoppe rett opp i et deilig varmt boblebad?

Hør Harald's Rjukantips

Sitat:

"For et fantastisk sted!"

Nadya Khamitskaya, danser og deltaker i Camp Senkveld

Developed by Aplia - Powered by eZ Publish and tellUsPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.