Spel i Norge - Marispelet - visitrjukan
Foto: Dag Jenssen
Foto: Dag Jenssen

Marispelet ved Rjukanfossen

Marispelet, er et uteteater om den forbudte kjærligheten ved stupet av Rjukanfossen. Spelet omtales som et av Norges beste spel! 

Marispelet ved Rjukanfossen

- Telemarks Romeo og Julie-historie på kanten av juvet ut mot Vemork og Rjukanfossen i Telemark. Sommerens vakreste kjærlighetshistorie.

Marispelet ved Rjukanfossen er i sannhet et drama på kanten av stupet. I dette teateret får publikum oppleve den gripende kjærlighetshistorien om den viljesterke Mari og fattiggutten Øystein.

Skuespillere og musikere spiller sammen med en stor gruppe fantastiske lokale amatører og gjør dette uteteateret til en ”kulturbombe” i følge Telemark Arbeiderblad.

Når Rjukanfossen slippes i siste scene og de elskende står på kanten av stupet sitter publikum med klump i halsen og Marispelet lever opp til Mona Levins anmeldelser om å være et spel av “spektakulært merke”.

Musikken er vakker og bærer med seg røtter fra folkemusikken. Dette suppleres med vakker kveding fra lokale folkemusikere. 

Forestillinger 2020

  • Onsdag 22.juli kl. 20.30
  • Torsdag 23.juli kl. 20.30
  • Fredag 24.juli kl. 20.30
  • Lørdag 25.juli kl. 18.00 og 22.00

Bestill billett her

Bli lengre og få med dere mer

Vi håper dere blir en stund når dere først kommer. Rjukan har en rekke flotte spisesteder, overnattingssteder og ikke minst mange attraksjoner og aktiviteter som vi håper dere vil like! 

Sjekk ut vår Marispelpakke her. 

VIP billetter

Marispelet tilbyr eksklusive VIP-billetter! Med VIP-billetter blir du servert nydelig middag hos Sult Compagniet før forestilling, blir guidet på bussen opp til spelplassen og får reserverte plasser. Disse billettene koster kr 990 per person, og tilbys på forestillingene fredag 24. juli med forestillingsstart kl. 20.30 og lørdag 25. juli med forestillingsstart kl. 22.00.

Ved bestilling av disse billettene eller spørsmål ta kontakt per mail på produksjonsleder@marispelet.no

Det er begrenset med VIP-billetter, så sikre deg en allerede i dag! 

For mer informasjon se www.marispelet.no

Developed by Aplia - Powered by eZ Publish and tellUsPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.