Bli med og markedsføre Rjukan! - Bransjeweb - Om Rjukan - Nettsteder - visitrjukan
Vemork foto: Mediateam/VisitRjukan

Bli med og markedsføre Rjukan!

visitRjukan AS er destinasjonsselskapet for reisemålet Rjukan – dette omfatter hele Tinn kommune. Formålet med selskapet er å «utvikle, selge og markedsføre reisemålet Rjukan, ivareta kommunens vertskapsrolle, samt annen virksomhet i naturlig forbindelse med dette».

Vårt hovedmål er å få flere turister til kommunen vår – hele året. Dette gjør vi gjennom markedsaktiviteter internasjonalt og nasjonalt. Vi har ikke primærfokus på enkeltbedrifter, men er overbeviste om at når vi samlet markedsfører reisemålet Rjukan vil alle tjene på dette. Imidlertid får også den enkelte bedrift direkte igjen for medlemsskapet;

  • Hylleplass på turistkontoret
  • Presentasjon på www.visitRjukan.com (alle bedrifter), visitTelemark og visitNorway (for aktiviteter, arrangement og attraksjoner)  
  • Presentasjon i Rjukan&Tinn sommer- og vinterguider
  • Tilgang på profilelementer fra visitRjukans profilhåndbok (for eksempel bruk av logo)
  • Tilgang til bruk av bilder som visitRjukan har rettigheter på
  • Reiselivsinformasjon fra visitRjukan
  • Invitasjon til dialog og medlemsmøter

Markedsaktivitetene finansieres med markedsbidrag fra våre medlemmer som er bedrifter fra reiseliv, handel/service, håndverk og industri, samt Tinn kommune.

Vi ønsker at også din bedrift er med og bidrar til at flere turister finner veien til Rjukan. Turistene bidrar til at den lokale handelsstand overlever økonomisk. Alle innbyggere berikes med det store mangfoldet vi tilbyr som følge av vår turistsatsing.

Størrelse på markedsbidraget beregnes ut fra omsetningsstørrelse, og i hvilken grad din virksomhet er berørt av reiselivet. Har du spørsmål vedrørende et medlemsskap i visitRjukan, kan du ta kontakt med reiselivssjef, Steinar Bergsland, steinar@visitrjukan.com 

Developed by Aplia - Powered by eZ Publish and tellUsPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.