FLERE PARKERINGSPLASSER VED GAUSTATOPPEN - Pressemeldinger - Om Rjukan - Nettsteder - visitrjukan

FLERE PARKERINGSPLASSER VED GAUSTATOPPEN

Tilstrømmingen til Gaustatoppen har vært enorm på enkelte godværsdager i vinter. Det har medført store utfordringer med parkering av biler. Gaustabanen og Tinn kommune har nå funnet en midlertidig løsning på parkeringsproblemene.

Til påske vil vegen opp mot Langefonn, forbi Gaustabanens innkjøring, brøytes. Man kan da parkere langs vegen. Det vil være parkeringsvakter som dirigerer trafikken, og det er viktig at deres anvisninger blir fulgt. Dette vil si at det vil være ca 200 parkeringsplasser tilgjengelige for de som skal gå til Gaustatoppen, inkludert plassene ved Svineroi.

Skibussen som går mellom Rjukan og Gaustablikk er gratis og er et alternativ for de som ikke ønsker å ta med sin egen bil opp. Gaustabanens parkeringsplass er forbeholdt Gaustabanens gjester.

Dette er en midlertidig løsning for resten av skisesongen, sier Halvor Haukaas som er daglig leder ved Gaustabanen. Vi er i gang med å se på infrastrukturen knyttet til Gaustatoppen og Gaustabanen. Parkering og transport er en del av dette. Vi har en del gjester som helst ville sluppet å bruke egen bil, eller som kommer til Rjukan med buss. For disse har vi ikke et organisert tilbud i dag, og vi må se hvilket tilbud vi kan komme opp mer her.

Vi vil jo at flest mulig skal få muligheten til å besøke det flotte fjellet vårt. Ikke minst er april og mai fantastisk flott på fjellet. Den kritthvite Gaustatoppen er på sitt flotteste når våren er kommet nede i dalen, avslutter Haukaas som ønsker alle velkomne til fjells i påska.

Motta nyhetsbrev

    
                      
    
                      
    
                      
Developed by Aplia - Powered by eZ Publish and tellUsPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.