Solspeil-markedsføring for nærmere 200 mill - Pressemeldinger - Om Rjukan - Nettsteder - visitrjukan

Solspeil-markedsføring for nærmere 200 mill

1141 artikler er skrevet verden over om Solspeilet på Rjukan. I tillegg kommer utallige TV-innslag og YouTube-filmer. Basert på tidligere analyser er det snakk om markedsføring for nærmere 200 millioner kroner.

Solspeilet-interessen har overgått alles forventninger. Tekster og videoer er spredd gjennom papir- og nettaviser verden rundt, fra Sydney, Australia  i sør til Nova Scotia, Canada i nord. I tillegg kommer utallige TV-reportasjer, videoer og andre uregistrerte artikler. 

Da statistikken viste 250 artikler, anslo rådgiver Bjørn Richard Johansen i First House verdien til mellom 30 og 50 millioner kroner (TA 31/10). I dag viser statistikken nesten det femdoble.

- Det er vanskelig å forestille seg verdiene, rett og slett fordi de blir så store. Men Solspeiet gir oss en fantastisk inngang til alt det andre flotte vi har i Tinn kommune. Til verdensarv og ny tungtvannsfilm, til skianleggene, Gaustatoppen og  Hardangervidda, Industriarbeidermuseet, Krossobanen, Gaustabanen og Rjukanbadet. Kunsten er å skape de rette koblingene og den rette oppfølgingen, sier reiselivssjef Karin Rø i Tinn kommune.

 

Motta nyhetsbrev

    
                      
    
                      
    
                      
Developed by Aplia - Powered by eZ Publish and tellUsPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.