Barnas beste på Rjukan

Ta med barn eller barnebarn på en tur til Rjukan i vinter. Her kan de være konduktør for en dag på Krossobanen, ake så mye de vil i Norges råeste akebakke og få ut energien sin med lek og moro i vannet på Rjukanbadet. 

Pakken inkluderer:

  • 1 overnatting i hytte, inkl. sluttrengjøring og sengetøy
  • Dagskort med Krossobanen
  • Inngang på Rjukanbadet

Pris kr 3995 for 2 voksne og 2 barn (3 - 14 år)

Bestilling: 

Send din forespørsel her eller ring oss på 35080550.

Pakken faktureres i sin helhet ved bestilling. En konvolutt med billetter vil ligge klar på overnattingsstedet ved ankomst.

Krossobanen

"Tyttebæret" og "Blåbæret" heter vognene til Krossobanen. De frakter dere og kjelkene enkelt og greit opp til øvre stasjon på Gvepseborg. Turen med Krossobanen tar 5 minutter. Ta gjerne en tur innom den flotte kafeen, Gvepseborg Panorama Cafe, før dere tar fatt på aketuren ned igjen i Ryes vei. 

Norges råeste akebakke

Ryes vei er en spennende sikk-sakk vei som slynger seg nedover fjellsiden fra Krossobanens øvre stasjon Gvepseborg, til nedre stasjon Krosso. 

Løypa er 3851 meter lang, høydeforskjellen ca 500 meter og veien har 21 krappe svinger. Dermed er dette Norges lengste akebakke med heis.

Pakken inkluderer dagskort med Krossobanen. Så her kan dere ha det gøy hele dagen. 

Vær oppmerksom på all aking er på eget ansvar og at det ikke stilles noe garanti for forholdene i bakken. Som alle vet, er det norske klimaet svært variabelt så forholdene kan endre seg raskt. Det har for øvrig vært en meget god og stabil vinter så langt. 

Rjukanbadet 

Slitne i kroppen etter en dag ute, er det vel fristende med et bad på Rjukanbadet. Rjukanbadet er et badeland som er moro både for liten og stor. Sklier, barnebasseng, velværeavdeling og mye mer er hva dere kan utforske her.

Overnatting på Rjukan Hytteby 

Overnattingen finner sted i hytter på Rjukan Hytteby. Dette er kopier av de første arbeiderboligene som ble bygd på Rjukan. Rjukan Hytteby har egen lekeplass og ligger kun et steinkast unna Rjukanbadet.

Ønskes annen overnatting, gi beskjed ved bestilling så hjelper vi deg gjerne. 

Avbestilling

Avbestilling inntil 15 dager før avreise: 300 kr i gebyr

Avbestilling mellom 15 – 3 dager før avreise: belastes 50 % av reisen

Avbestilling senere enn 3 dager før: ingen refusjon 

Developed by Aplia - Powered by eZ Publish and tellUsPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.