#dinewithlocalsrjukan - Spisesteder - Nettsteder - visitrjukan

#dinewithlocalsrjukan

Ønsker du å komme tettere på Rjukan sin befolkning? Se hvordan de har det hjemme og spise middag med dem? Nå kan du det! Vi gir rett og slett bort middag hjemme hos lokalbefolkningen til noen utvalgte!

Send oss en forespørsel, så sjekker vi om det lar seg gjøre når DU kommer til Rjukan. Det vi ønsker i retur er kun at innhold og opplevelser deles med oss via dine sosiale medier kanaler og gjerne med hashtagene #dinewithlocalsrjukan og #visitrjukan.*

Kanskje åpner dette dørene for at du lærer mer om Rjukan, får se ting du ellers aldri ville oppdaget og kanskje er det starten på et livslangt vennskap?

*tilbudet gjelder ikke i høysesong juli - august. Tilbudet gjelder ikke grupper. 

Disse kan du besøke:

Aud og Helge er et par i 60 årene som bor på Tinnoset, en halvtimes kjøretur fra Rjukan. Aud og Helge er interessert i kultur, lokal historie og lokale mattradisjoner. Fra oktober og utover tar de gjerne i mot andre voksne på besøk. Gjerne fra 2 - 4 personer.  

Bente og Torbjørn er i 60 årene og bor på Nedre Dale gård. Torbjørn er historiker og kan fortelle deg det meste om Rjukan som ikke formidles noen andre steder. Bente er lærer og bruker mye av sin fritid til å være ute i hagen. Hjemmet til Torbjørn og Bente er en opplevelse i seg selv, her kommer du rett inn i et eget museum. De ønsker voksne fra alle nasjoner velkommen hjem til seg.

Brit er ei sporty og sprek dame på 71 år. Hun er enslig, men sjeldent alene. Ofte inviterer hun hele storfamilien på besøk, arrangerer fester for sine barnebarn eller så er hun på farten. Hun har en leilighet i historiske "Fjøsgården". Tar gjerne i mot barnefamilier, venner, par eller enslige til middag.  

Berit er ei positiv og blid dame i 50 årene. Hun bor sammen med sin sønn Amadeus, og mannen Valgardur. Hun er leder av Jazzercise og er alltid å se der det skjer. Hun inviterer gjerne hjem andre par, uansett alder. 

Anne Rose er i 50 årene og er opprinnelig fra Tyskland. Hun og mannen bor på plassen "Utsikten" i Tinn Austbygd. De inviterer gjerne andre voksne hjem på middag. 

Developed by Aplia - Powered by eZ Publish and tellUsPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.