Aud og Helge - #dinewithlocalsrjukan - Spisesteder - Nettsteder - visitrjukan

Aud og Helge

Aud og Helge er et par i 60 årene som bor på Tinnoset, en halvtimes kjøretur fra Rjukan. Aud og Helge er interessert i kultur, lokal historie og lokale mattradisjoner. Fra oktober og utover tar de gjerne i mot andre voksne på besøk. Gjerne fra 2 - 4 personer.  

Huset er Helges barndomshjem med beliggenhet rett ved Tinnsjøen. Helge er pensjonert byggmester og Aud er rådgiver for Inkluderende arbeidsliv i Telemark. De er begge født og oppvokst i området.

Fritidsinteresser:

Våre interesser er kultur, natur, reiser, lokalhistorie og lokale mattradisjoner. Helge er aktiv i Gransherad historielag. Hardingfele er hobbyen hans. Aud har i 30 år vært aktiv i Bluesmiljøet på Notodden der hun har hatt mange verv. Vært leder av frivillig korpset i en årrekke og styreleder i Europas Blues senter.

Vi er mye i Tinn der vi har hytte under Gaustatoppen. Aktive turgåere. Liker aktiv ferie med med vandre og sykkelturer, gjerne kombinert med god mat, vin og en konsert eller teater opplevelse.

Hva lager dere helst til middag: 

Helge driver høstfiske i Tinnsjøen og Aud baker lefser og flatbrød. Vi ønsker å servere lokale råvarer. Vi er opptatt av kortreist mat, hjemmelaget tradisjonsmat. 

Hvilken målgruppe kunne dere tenker dere å invitere: 

Vi ønsker oss besøk av 2-4 voksne personer. Liker å bli kjent med nye mennesker og synes alder er det minst interessante i møte med folk.

Vi kan begge kommunisere greit på engelsk.

Developed by Aplia - Powered by eZ Publish and tellUsPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.