Episode 4 Gaustatoppen - Landskampen - Tema - Nettsteder - visitrjukan

Episode 4 Gaustatoppen

I dagens episode av Landskampen duellerte deltakerne på Gaustatoppen. Kunne du tenkt deg å oppleve utsikten deltakerne gjorde? Det kan du! Ta fotturen til toppen eller gjør det mer spennende ved å ta Gaustabanen som går inne i fjellet! Sjekk ut vårt pakketilbud med Gaustabanen: https://www.visitrjukan.com/reisetips/opplev-gaustatoppen-med-gaustabanen Sees vi på toppen i høst?
 Les mer om Gaustatoppen her: https://www.visitrjukan.com/tema/gaustatoppen

KONKURRANSE:

Under innspillingen av Landskampen tok programleder, Petter Northug, seg en treningstur til Gaustatoppen. Han brukte 1:09:42 fra Stavsro til Gaustatoppen! Slår du tiden hans??

Gå inn på visitRjukan sin Facebookside og legg inn bilde i kommentarfeltet på konkurranse innlegget av tiden fra pulsklokke, Strava e.l. Vi trekker en vinner blant alle som slår tiden! Vinneren får et opphold for 2 personer på Gaustablikk Høyfjellshotell* som har vært lokasjon for mange av innspillingsscenene i Landskampen! 

*Premien er langweekend (torsdag – søndag) inkl. frokost og middag, flytende badstue og shuffleboard. Reiseperiode: 08.10.20 – 13.12.20 eller 15.04.21 – 20.06.21.

Trekning 12.oktober. 

Developed by Aplia - Powered by eZ Publish and tellUsPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.