Aktiviteter

Fyll på litt ekstra kunnskap på din Rjukanferie med en guida tur. Vi kan friste med guida tur "I sabotørenes fotspor", Snutebussen, tur med M/F Storegut eller andre naturbaserte turer.

Solstien. Foto: Guro Lien

På Rjukan kan vi friste med topptur til Gaustatoppen, barnevennlig og morsomme turer som Solstien, hytte til hytte på Hardangervidda, samt mange flere.

Foto: Fotograf Jacobsen. Sykkel på Hardangervidda er kåret til en av Norges vakreste sykkelturer. Rjukan Turistkontor selger 3 ulike pakker.

På Rjukan finner du en av Norges vakreste sykkelturer; Sykkel på Hardangervidda. Rjukan Turistkontor selger ulike sykkelpakker.

Rjukanbadet

Rjukanbadet er en sikker vinner, men på Rjukan finner du også mange utendørs badeplasser, og mulighet for båt og kano utleie. 

Foto: Fotograf Jacobsen. På Håvardsrud Seterliv i Skirvedalen kan barna kose seg med alle dyrene, mens mor og far kan nyte et godt tradisjonsrikt måltid.

Gårdsferie er populært blant barna. På Rjukan har vi både Håvardsrud Seter og Selstali Seter. 

Foto: Nancy Bundt

På Rjukan kan du blant annet prøve Norges råeste strikkhopp, suse over Vemorksjuvet med zip line eller prøve fjellklatring.

Minigolf på Gaustablikk

Golf, minigolf, jakt og fiske, radiobingo, Krossobanen, Gaustabanen, ja dette er bare noe av det du kan finne på av andre sommeraktiviteter på Rjukan.

Motta nyhetsbrev

    
                      
    
                      
    
                      

VandreTelemark

For andre turer i Telemark, se VandreTelemark sin webside

Developed by Aplia - Powered by eZ Publish and tellUsPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.