Blogg

 • Håvardsrud Seterliv

  Svingom - en rundreise i Tinn og Numedal

  SvingOm er en rundreise som går i et 8-tall, eller evighetstegn, gjennom hele Numedal og Tinn – fra Imingfjell i nord til Jondalen i sør, med krysning over Vegglifjell.

  SvingOm gjør det lett å planlegge en kort reise eller en hel ferie. Her er det mye å oppleve langs køfrie veier: Trivelige folk, søte dyr, god mat, idyllisk kulturlandskap, fine turer og forfriskende bad. Besøk svingom.no for å finne opplevelser, overnatting, spisesteder og utsalgssteder for lokalmat. 

 • Trugetur i soloppgang

  Koronavennlig påskeferie på Rjukan!

  Påsken nærmer seg med stormskritt og pandemien herjer fortsatt. Men du trenger ikke skrinlegge alle planer om påskeferie. Har du behov for å komme deg vekk litt, få litt miljøforandringer og være ute i aktivitet samtidig som du holder avstand? – da har vi mange tips til deg!

 • Verdens beste Napoelonskake hos Eyde konditori

  Her serveres verdens beste napoleonskake

  – Det går gjetord om dette bakverket. Vi har folk innom som forteller at de har kjørt helt fra Tønsberg – bare for å smake på napoleonskaka vår, sier Torbjørn Vågsland,

 • Den hemmelige tunnelen

  Den hemmelige tunnelen

  Over Rjukan rager den majestetiske Gaustatoppen, 1883 meter over havet. Likevel trenger du ikke slite deg ut eller sette av halve dagen for å komme opp til utsiktspunktet. Ved å ta «taubanen» kommer du deg til fjelltoppen på bare 15 minutter

 • The sun mirror in Rjukan

  Hva gjør vi når solspeilet ikke fungerer?

  Solspeilet drives av sol og vind – og dersom det ikke skulle være nok til å fylle batteriene – så er det et dieselaggregat som skal slå inn. Og hva gjør vi når aggregatet ikke virker? Akkurat dét ble Erik Bråthen i Tinn kommune sin utfordring.

 • Klassetur til Rjukan

  Klassetur til historiske Rjukan

  Stadig flere skoler får øynene opp for Rjukan. Det gjorde 10. klasse ved Ris ungdomsskole og reiste på en innholdsrik klassetur til den historiske byen i hjerte av Telemark.

 • Page 1 of 3

  Reiseplanlegger

  Velkommen til reiseruteplanleggeren. Du kan bruke dette verktøyet til å lage din egen reise.

  For å lage din egen reiserute, klikk Add to Excursion for å legge til et produkt i reiseruten.

  Ikke gå glipp av

  Ikke gå glipp av

  Ikke gå glipp av

  Ikke gå glipp av

  Ikke gå glipp av