Hollywood-innrykk på Rjukan

I disse dager er Rjukan klar for Hollywood-innrykk, i det Jo Nesbø’s bok «Snømannen» skal filmatiseres, med Michael Fassbender i hovedrollen.

Boken om «Snømannen» er den syvende om Harry Hole. Med et film crew på rundt 200 inntar de i disse dager Rjukan, da deler av filmen skal spilles inn i Tinn kommune. Andre innspillingssteder i Norge er Oslo og Bergen. Så dette er stort for lille Rjukan.

Det er mye hemmelighold rundt innspillingen. For å synliggjøre at noe skjer i dalen vår, har det blitt bygget en gigantisk snømann på Rjukan Torg.

Over Såheim Kraftstasjon har det også kommet opp Rjukans svar på Hollywood skiltet, med lysende bokstaver som utgjør ordet «Snømannen».

Konkurranse på instagram

VisitRjukan har en konkurranse gående på Instagram hvor vi oppfordrer alle til å bygge sin egen snømann, ta bilde av den og tagge det #vinterrjukan. Ett av bidragene vil bli premiert.

Er du tilfeldigvis forbi vår gigantsnømann, som har fått navnet «Harry», på Rjukan Torg, så ta gjerne en selfie med han og tag med #vinterrjukan og bli med i samme konkurranse.

Filmpremiere

Intet mindre enn en fredag den 13. har filmen premiere i USA og i Norge, 13. oktober 2017.

Motta nyhetsbrev

    
                      
    
                      
    
                      
Developed by Aplia - Powered by eZ Publish and tellUsPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.