Takk til hyttefolket - Artikler - Om Rjukan - Nettsteder - visitrjukan

Takk til hyttefolket

Den siste tiden har vært krevende for oss alle, også for Tinn kommune og alle våre bedrifter. Reiseliv er vårt store satsingsområde, og næringen er nå rammet svært hardt. Det er utrolig trist å se folketomme hyttefelt og hoteller, samt skiheiser som står – med de fantastiske forholdene som nå er på fjellet. Vi skulle så veldig gjerne sett dere nyte fine dager på fjellet sammen med venner og familie.

Dessverre er ikke vår kommunes helsesystem dimensjonert for å takle en pandemi for flere enn våre faste innbyggere. Derfor er det veldig viktig at hyttene ikke blir brukt. Men vi ser inderlig fram til å kunne ønske dere alle varmt velkommen tilbake når pandemien roer seg.

Vi vil presisere at hyttefolket er en svært viktig målgruppe for næringslivet og reiselivet i Tinn. Den dagen vi ser en ende på de utfordringer som vi i skrivende stund opplever, vil det være viktigere enn noen gang å støtte opp om lokale butikker, restauranter, skisenter og andre aktiviteter og attraksjoner.

Vi takker alle dere som har hytte i Tinn! Vi håper at med denne folkedugnaden så har vi en solid destinasjon å åpne opp igjen, og da gleder vi oss til å se mange av dere rundt i hele den flotte kommunen vår!

Med vennlig hilsen

Steinar Bergsland, ordfører i Tinn kommune
Hege Næss, daglig leder i visitRjukan

Developed by Aplia - Powered by eZ Publish and tellUsPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.