I sabotørenes fotspor på Rjukan i Telemark - feriepakke - visitrjukan

I sabotørenes fotspor

Få et nært møte med Rjukans spennende krigshistorie.

Pakken inkluderer: 

  • 1 stk guidebok "Rjukan & Kampen om tungtvannet"
  • Sabotørstien
  • Bussbillett til Rjukan Fjellstue
  • Norsk Industriarbeidermuseum
  • Kald eller varm rett på Cafe Vemork (Norsk Industriarbeidermuseum)
  • 2 netter i en av Gaustatoppen Booking sine leiligheter inkludert sengetøy og sluttrengjøring eller i dobbeltrom på Gaustablikk Høyfjellshotell

Kr 5490,- i leilighet hos Gaustatoppen Booking for 2 v + 2 b (4 - 15 år)

Kr. 4550,- i dobbeltrom hos Gaustablikk Høyfjellshotell for 2 voksne

Bestilling: 

Send din forespørsel her eller ring oss på 35080550.

Pakken faktureres i sin helhet ved bestilling. På ankomstdagen får du utlevert en velkomstpakke med nøkkel til leiligheten, vouchere, turbeskrivelser og guideboken "Rjukan & Kampen om tungtvannet", som forteller den spennende historien om Rjukan sammen med innspillingen av tv-serien. Boken er skrevet av Ian Brodie fra New Zealand som også har skrevet guidebok for "Ringenes Herre" og "Hobbiten". 

Sabotørstien

Start dagen med en tur i Sabotørstien. Parker ved parkeringsplassen til Norsk Industriarbeidermuseum på Vemork. Gå opp til hovedveien og ta bussen 12.35 til Rjukan Fjellstue. Bussbillett er inkludert i pakken. Husk å gi tegn til at du skal med bussen.

Turen lar deg føle på kroppen de strabasene de norske motstandsmennene gikk igjennom natten de skulle sprenge tungtvannsanlegget på Vemork under 2.verdenskrig.

Utsikten nedover dalen er enestående, om det strålende solskinn eller nedbør av våteste sort.

Turen er 8 km. Det er en familievennlig tur som passer for turvante barn. 

Turen går du på egenhånd, men hver tirsdag, torsdag og søndag i perioden 22.juni - 11.august er det muligheter for å være med på guida tur i Sabotørstien. Gi beskjed ved bestilling. 

Norsk Industriarbeidermuseum

Norsk Industriarbeidermuseum kan du se utstillingene "Helter i Telemark", "Sabotørene" og se dokumentaren "If Hitler had the bomb". Norsk Industriarbeidermuseum er åpnet alle dager 10 - 18 i høysesongen. Orientering hver hele og halve time fra kl 12. Kald eller varm rett fra kafeteriaen er også inkludert. Du velger selv hvilken dag du ønsker å besøke museet. 

Tungtvannskjelleren 

Hver dag i perioden 22.juni - 11.august kan du bli med på en eksklusiv omvisning i selve tungtvannskjelleren. Omvisningen er kl 11, 13, 15 og 17 og kan fint kombineres med en guidet tur i Sabotørstien først. Gi beskjed ved bestilling dersom dette er ønskelig. 

Overnatting 

2 netter i en av Gaustatoppen Booking sine leiligheter som ligger i Gaustaområdet, ved foten av Gaustatoppen. Leilighetene er godt utstyrt og med meget god standard.

Eller 2 netter på Gaustablikk Høyfjellshotell som ligger idyllisk til på Destinasjon Gausta, med flott utsikt mot Gaustatoppen.

Ønskes annen overnatting, gi beskjed ved bestilling så hjelper vi deg gjerne. 

Se film fra Sabotørstien her: 

Avbestilling

Avbestilling inntil 15 dager før avreise: 300 kr i gebyr

Avbestilling mellom 15 – 3 dager før avreise: belastes 50 % av reisen

Avbestilling senere enn 3 dager før: ingen refusjon 

Developed by Aplia - Powered by eZ Publish and tellUsPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.