Spel i Norge - Marispelet - visitrjukan

Marispelet

Foto: Johannes Granseth
Foto: Johannes Granseth

Marispelet,et uteteater om den forbudte kjærligheten ved stupet av Rjukanfossen, 24-27. juli 2019

Marispelet ved Rjukanfossen

- Telemarks Romeo og Julie-historie på kanten av juvet ut mot Vemork og Rjukanfossen i Telemark. Sommerens vakreste kjærlighetshistorie.

Marispelet ved Rjukanfossen er i sannhet et drama på kanten av stupet. I dette teateret får publikum oppleve den gripende kjærlighetshistorien om den viljesterke Mari og fattiggutten Øystein.

Skuespillere og musikere spiller sammen med en stor gruppe fantastiske lokale amatører og gjør dette uteteateret til en ”kulturbombe” i følge Telemark Arbeiderblad.

Når Rjukanfossen slippes i siste scene og de elskende står på kanten av stupet sitter publikum med klump i halsen og Marispelet lever opp til Mona Levins anmeldelser om å være et spel av “spektakulært merke”.

Musikken er vakker og bærer med seg røtter fra folkemusikken. Dette suppleres med vakker kveding fra lokale folkemusikere. 

Forestillinger 2019

  • Onsdag 24.juli kl. 20.30
  • Torsdag 25.juli kl. 20.30
  • Fredag 26.juli kl. 20.30
  • Lørdag 27.juli kl. 17.00 og 21.00

Bestill billett her

Bli lengre og få med dere mer

Vi håper dere blir en stund når dere først kommer. Vi har en rekke flotte spisesteder, overnattingssteder og ikke minst mange attraksjoner og aktiviteter som vi håper dere vil like! På vår hjemmeside ser dere alt hva vi har å by på 

Sjekk også ut vår Marispelpakke her. 

Developed by Aplia - Powered by eZ Publish and tellUsPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.