Julebord på Rjukan

Julebord på Rjukan. Foto: Arild Kristiansen

Julebordsesongen nærmer seg. I Rjukan og Tinn har vi aktører som mer enn gjerne ønsker deg og dine venner eller kolleger velkommen til julebord.

Den Lykkelige Sportsmann

Julebord til fjells? - Den Lykkelige Sportsmann på Destinasjon Gaustatoppen dekker til julebord og julemiddag fra 17. november og hver helg frem mot jul. De byr på vakker natur med flott utsikt mot Gaustatoppen, fyr i peisen, DJ og trubadur.

Bestill plass ved å sende en e-post til mikael@sportsmannen.no www.sportsmannen.no

Gaustablikk Høyfjellshotell

Tradisjonsrikt julebord i år? Inviter familie, venner og kollegaer til et ekstra hyggelig julebord på Gaustablikk! På buffeten kan du spise alt du kan forestille deg av norsk julemat. Gaustablikk legger feststemning i hver ribbebit og byr på den gode julestemningen i høyden. Julebordet på Gaustablikk er populære og vi anbefaler tidlig reservasjon.

Gaustablikk Høyfjellshotell legger feststemning i hver ribbebit og byr opp til dans til levende musikk etter maten. De tar gjerne i mot både små og store grupper, den største salen kan ta opptil 200 personer. Velkommen til et minnerikt opphold!

Pris fra 1525,- per person per natt.

Prisen inkluderer overnatting med fullpensjon og stort julebord.

Julebord: November: Fredag 24. og lørdag 25. Desember: Fredag 1. og lørdag 2.

Jule a`la carte: Fra søndag 26. til torsdag 30. november

Fra søndag 26. november til torsdag 30. november tilbys det jule a`la carte.

Her kan du velge mellom klassiske juleretter som ribbe, pinnekjøtt og lutefisk. Klassiske desserter som Riskrem, multekrem og karamellpudding.

Bestilling på telefon 350 914 22 eller send e-post til gaustablikk@gaustablikk.no. www.gaustablikk.no

Rjukan Admini Hotel

Ta med venner eller kollegaer på julebord på herskapelige Rjukan Admini Hotel. Rjukan Admini Hotel er en del av kjeden "De historiske hoteller", så her får du garantert et julebord i koselige omgivelser.

Det serveres julemat 10. november til onsdag 20.desember. 

I tillegg er kjøkkenet åpent hver uke fra tirsdag til lørdag for en fast 3 retter som kjøkkenet setter opp. Denne blir servert kl. 19:00 pris pr. pers er kr. 595,-

Afternoon Tea hver lørdag fra kl. 13:00 til 17:00. Dette koster 198,- pr. person.

Ta kontakt med Rjukan Admini Hotel på 90 89 49 09 eller mail til booking@rjukanadmini.com 

Skinnarbu Nasjonalparkhotell

Skinnarbu Nasjonalparkhotell vil i hele desember stå julepyntet fra topp til tå. De pynter og legger til rette for å gi den perfekte atmosfæren for både en skikkelig fest på slutten av året, eller for en hyggelige stund på toppen av Telemark med familie eller venner.

Skinnarbu Nasjonalparkhotell serverer sin berømte julebuffet med all den tradisjonelle julematen du forventer; pinnekjøtt, svineribbe med sprø svor, julepølse, medisterkaker, kalkun, spekeskinke, spekemat, lutefisk og så mye, mye mer.

Fakler som blinker i det snødekte landskapet utenfor og selvfølgelig fyr på peisen skaper den perfekte rammen for deres julebord. Kommer du? Bestill idag på 35 09 56 00

Tinnsjø Kro & Camping

Fra 1.november tilbyr Tinnsjø Kro & Camping julebordmenyer, og satser på hjemmelaget og tradisjonell julemat. De kan også tilby catering av julemat, dersom noen ønsker tilbrakt mat andre plasser, som for eksempel på arbeidsplassen. 

Bestill på 350 905 85.

Developed by Aplia - Powered by eZ Publish and tellUsPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.