Spørreundersøkelse til fritidsboligeiere - Bærekraftig reisemål - Om Rjukan - Nettsteder - visitrjukan

Spørreundersøkelse til fritidsboligeiere

Hei

Er du eier (eller langtidsleier) av fritidsbolig i Tinn kommune?

Da håper vi at du har anledning til å sette av 10-12 minutter til å svare på denne spørreundersøkelsen. Dere betyr mye for lokalsamfunnet gjennom å skape liv i kommunen og ved å bidra til lokale arbeidsplasser.

Vi ønsker å være en så god vertskommune som mulig for våre 3400 fritidsboligeiere. Samtidig skal vi ta vare på våre innbyggere, naturen og kulturen vår. Denne undersøkelsen er en del av en prosess som skal gjøre Rjukan til et mer bærekraftig reisemål. (Reisemålet Rjukan omfatter hele Tinn kommune). Med bærekraftig reisemål menes en reiselivsutvikling som både tar vare på besøkende, innbyggere, natur, kultur og økonomien i lokalsamfunnet. Derfor er dine svar viktige for oss!

Målet er at Rjukan skal oppnå Innovasjon Norges "Merke for Bærekraftige reisemål" i 2021. Her kan du lese mer om vårt arbeid mot et mer bærekraftig reisemål.

Premie

Som takk for at du svarer er du med i trekningen av 2x1 kg av Stordalen gardsbruks helfeite brune geitost - verdens nestbeste ost!. Vi trekker også ut 3 gavekort på valgfrie opplevelser eller produkter kjøpt hos fra visitRjukan (verdi kr 500,- pr stk)

Spørsmål merket med * må besvares for å gå videre.På forhånd takk for at du tar deg tid til å svare på spørsmålene våre! På den måten kjenner vi bedre til dine forventninger og prioriteringer!

Start undersøkelsen

 

Developed by Aplia - Powered by eZ Publish and tellUsPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.