Rjukan Admini hotell er et historisk og flott hotell i Rjukan sentrum.

Om

Ønsker du en litt spesiell overnatting kan Rjukan by på litt av hvert. Husmannsferie inne i skogen, leie hytte på Håvardsrud eller Selstali seter. Og ikke minst overnatte på staselige Rjukan Admini Hotel hvor både kongelige og andre staselige folk har bodd.

Selstali Seter

I Gausdalen ved foten av Gaustatoppen ligger idylliske Selstali Seter. Ta med deg familien tilbake i tid og lev som de gjorde i gamle dager på setras koselige tømmerhytter. Her bor dere tett på dyrene og kan ta del i dagliglivet på setra med fjøsstell og produksjon av norsk tradisjonsmat.

Rjukan Fjellstue

Med en beliggenhet rett ved sørenden av Hardangervidda er fjellstua et godt utgangspunkt for turer både sommer som vinter. Du kan være aktiv gjennom turer, sykling, ski eller på truger. Om man ønsker å fordype seg i tungtvannsaksjonen og militærhistorie har Rjukan fjellstue egen miniutstilling samt egen guide man kan booke for guiding og foredrag. På tunet foran det gamle stabburet kan man drømme seg tilbake til tidligere århundrer og få et pusterom fra hverdagen.

Herlaugstaul, Håvardsrud Seterliv

Overnatt på husmannsplassen Herlaugstaul på Håvardsrud Seter i Skirvedalen, ca. 45 minutter fra Rjukan. Her kan du bo og leve som de gjorde i gamledager, med stell og foring av dyr, og uten moderne fasiliteter. Her er det lett å finne roen, samtidig som barna kan kose seg! 

Rjukan Admini Hotel

Bo i historiske omgivelser på Rjukan Admini, en av Norsk Hydros administrasjonsboliger fra 1908. Bygget regnes som en av de vakreste trebygninger i jugendstil som finnes her i landet. Her fikk utelukkende prominente gjester bo helt frem til 2015, men nå kan også du bo som de kongelige!

Sabotørhytta i Fjøsbudalen

Nå kan du overnatte i en tro kopi av hytta som sabotørene benyttet som overnattingssted siste natten før Tungtvannssabotasjen! Hytta er bygd på murene etter den originale hytta sabotørene overnattet i, og om man ønsker det kan man også få guiding i Sabotørstien

TripAdvisor

Kart

Små overnattingsperler på Rjukan

Torget 2, 3660, Rjukan
Close window

Call direct on:

35080550

Reiseplanlegger

Velkommen til reiseruteplanleggeren. Du kan bruke dette verktøyet til å lage din egen reise.

For å lage din egen reiserute, klikk Add to Excursion for å legge til et produkt i reiseruten.

  • Miljøsertifisering i privat og offentlig virksomhet, inkludert turisme.
  • Bærekraftig Reisemål

Ikke gå glipp av

Ikke gå glipp av

Ikke gå glipp av

Ikke gå glipp av