Brit Wesseltoft - #dinewithlocalsrjukan - Spisesteder - Nettsteder - visitrjukan

Brit Wesseltoft

Brit er ei sporty og sprek dame på 71 år. Hun er enslig, men sjeldent alene. Ofte inviterer hun hele storfamilien på besøk, arrangerer fester for sine barnebarn eller så er hun på farten. Hun har en leilighet i historiske "Fjøsgården". Tar gjerne i mot barnefamilier, venner, par eller enslige til middag.  

Brit har et stort kontaktnett og er god til å holde kontakten med både familie og venner.

Hun har jobbet innen helsevesen, og de siste 25 år med rehabilitering. Hun jobber framdels på vikarbasis.

Fritidsinteresser:
Glad i å reise, har reist mye, omtrent over hele verden. Liker friluftsliv, går mye i fjellet. Veldig glad i å lese. Glade i musikk, særlig klassisk. Interessert i kunst, teater, opera og historie. Er veldig interessert i Rjukans/Tinns spennende fortid / nåtid.

Hvor bor du:
Har en romslig leilighet i Sam Eydes Gt. 2, på folkemunne kalt «Fjøsgårdene», bygget av Norsk Hydro i perioden 1915- 20. Norges eneste fredede borettslag

Hva lager du helst til middag: 
Forskjellige supper  («gammel» kjøttsuppe, asiatisk kyllingsuppe, gulasj) gryter/ finnebiff av vilt, biff av vilt (rein hjort, elg; hva jeg har i forhold til sesong) wok, von due, div retter av lammekjøtt. Fiskeretter av ørret (når det er sesong) og laks.

Hvilken målgruppe kunne du tenker deg å invitere: 
Hvem som kommer er ikke viktig. Kan gjerne være engelsk talende. Kan bordsette intil 10- 12 personer rundt mitt spisebord. Men trives best med mindre grupper.

Ønsker du å komme hjem til Brit? 

Fortell oss når du/dere kommer, så ser vi om det lar seg gjøre. 

Developed by Aplia - Powered by eZ Publish and tellUsPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.