1. Hytte til hytte på Hardangervidda

Rjukan er et av de beste stedene å starte for turer på Hardangervidda. Nyt stillheten, fjellets farger og dyrelivet på vidda mens du legger meterne bak deg på vei til neste turisthytte.

Les om turforslag på Hardangervidda her. 

2. Høyfjellscruise med MB Fjellvåken

M/B Fjellvåken tar deg med på en praktfull tur på Møsvatn fra Skinnarbu til Mogen Turisthytte. Turen over Møsvatn tar ca 1,5 time. På disse 4 milene passerer katamaranen fjellgårder og vakkert fjellterreng.

Les mer om Fjellvåken her. 

3. Gårdsferie

Ta fri fra resten av verden. Koble av og nyt rømmegrøt til middag og spekemat til kvelds. Så kortreist mat det overhodet er mulig å få. Kom deg vekk fra trafikkstøy og pc'n. Kos deg til seters med dyr som beiter på tunet og kuklokker som bjeller. 

Les mer om gårdsferie her

4. Padleturer

Lad batteriene med padleårene i hendene enten i en kajakk eller kano. Mulighetene er mange for leie samt organiserte turer. The Heavy Water Adventures arrangerer kajakkturer både på Møsvatn og på Tinnsjøen.

Les mer her. 

5. Saunatønne med utsikt

Sandviken Camping ligger idyllisk til ved Tinnsjøen i Tinn Austbygd. Her er det satt opp en koselig saunatønne rett ved vannkanten. 

Foto: Fotograf Jacobsen

Ta et forfriskende bad i Tinnsjøen og varm deg i en god og oppvarmet sauna tønne med uslåelig utsikt utover Tinnsjøen. Her lades batteriene opp mens øynene hviler blikket på vannet foran deg. 

Les mer om saunatønna her. 

6. Flytende badstuer og spa på Gausta

På Gaustablikk Høyfjellshotell finner du svømmebasseng, badstue, steambad, boblebad, soldekk med solsenger, behandlingsrom for massasje og flytende badstuer på Kvitåvatn. Senk skuldrene og få en god start på restitusjonen etter en lang aktiv dag eller start dagen i velværeavdelingen for det beste utgangspunktet for din dag. Tilbudet er tilgjengelig for både boende og ikke-boende gjester. 

Les mer om velværetilbudet til Gaustablikk 

7. Fiske i stille fjellvann

Fritidsfiske er en aktivitet for de aller fleste og i Tinn kommune finnes det over 800 fiskevann. 

Ta med deg fiskestanga, og nyt fjellets ro mens du venter på at fisken biter. 

Husk å løse fiskekort. 

Her får du oversikt over alle områder og tilhørende fiskekort.

8. Velvære på Rjukanbadet

På Rjukanbadet kan du lade batteriene i velværeavdelingen. Dette er et rolig området i badelandet hvor du kan nyte varmvannsbasssenget som holder 33 grader, boblesenger og motstrøms massasjedyser. 

Det er også boblebad, dambad og badstue. 

Uteområdet på Rjukanbadet har flere solsenger hvor du kan nyte solen på fine sommerdager med avkjølende bad i utebassenget. 

Se www.rjukanbadet.no for mer informasjon.

9. Hundespann

Hundekjøring er drømmen om ekte villmarksopplevelse.

Snøen er borte, men ingen problem. Haukeli Husky bytter ut sleder med vogner med hjul. 

Bak spannet, på sleden, er det kun deg selv, dine lojale firbeinte venner og fjellets stillhet og ro - ingenting annet. Det eneste du ser er fjell, det eneste du hører er vinden som suser, din egen pust, sledens knirking og myke, raske poter mot bakken.

Les mer om Haukeli huskey her 

10. Vandring

Fotturer ute i naturen byr på ro i sjelen. Rjukan er et eldorado for turer i naturen! Med fjell på alle sider finner du turmuligheter for de fleste! 

Et lite utvalg av turmuligheter finner du her: https://www.visitrjukan.com/aktiviteter/vandring-paa-rjukan

Skreddersydd pakke

Vil du oppleve noen av dette, så kontakt oss gjerne for et tilbud på en skreddersydd pakke med akkurat de aktivitetene DU liker.

Telefon: 35 08 05 50

Eller på mail til: bestilling@visitrjukan.com 

Relatert

0 Kommentarer

#number# Kommentarer

Ingen har kommentert dette innlegget ennå, hvorfor ikke sende oss dine tanker og bli den første?

Legg igjen en kommentar

*