Blogg (November 2020) - Rjukan

  • Christmas presents
    IJul

    Julegavetips - opplevelser på Rjukan

    Gi bort gode minner i julegave!

    Sliter du med å finne ut hva du skal gi i julegave? Eller ønsker du å gi bort noe helt spesielt i år? Da er en minnerik opplevelse i Rjukan den perfekte gaven.

  • Rjukan blir Narvik på film

    Rjukan blir Narvik på film

    Det er mange grunner til at filmselskapet velger å spille inn storfilmen «Kampen om Narvik» på Rjukan. Locations både i sentrum av Rjukan og på Mæl tas i bruk når scener fra Nord-Norge skal filmes i Tinn. 

  • Kids looking at Gaustatoppen

    Rjukan - stedet hvor du alltid kan oppleve noe mer

    Rjukan er en mangfoldig destinasjon. Her finnes aktiviteter og attraksjoner for enhver smak og enhver anledning. Vi hører ofte gjester sier at de skulle vært her lenger, da det er så mye å oppleve.

    Det er mange motivasjonsfaktorer som spiller inn når vi reiser på ferie, og her kommer vi med noen forslag ut i fra hvilken type tur du vil ha. 

  • Great view from Gjuvhovd

    De skjulte perlene

    Ved å kjøre FV 364 inn i Tinn kommune får du oppleve mer av Tinn enn du gjør via FV 37 eller 651, og underveis kan du finne mange "skjulte" perler! 

  • Autumn colors at Vemork

    Høsten på Rjukan

    Når den første snøen kysser Gaustatoppen, er det et tydelig tegn på at den deilige høsten med fargeeksplosjoner og frisk luft er i anmarsj. Vannet i bekkene er friskere og kaldere, lufta føles renere og intensiteten i fargene i vegetasjonen er sterkere og klarere. Det er færre folk på attraksjonene og heller ikke kø ute i den deilige naturen Rjukan har å by på.

  • The sun mirror in Rjukan

    Solspeilet på Rjukan

    De høye fjellene som omkranser Rjukan gjør at solen ikke når ned til dalbunnen hele året, men på Rjukan er det umulige mulig, så her er det bygget både taubane og solspeil for å gi innbyggerne sol. 

  • Vinter hest Håvardsrud

    Budeiene og dyra samler krefter til en lang og fin sommer på setra

    På sommeren skaper Barbro Stordalen, Nanfrid Røysland og Ingebjørg Håvardsrud store opplevelser for turister på Bergstaulen, Selstali og Håvardsrud Seterliv. På vinteren henter de krefter og sørger for at dyra har det like bra i fjøs som de har det på sommerbeite høyt til fjells.

  • Reiseplanlegger

    Velkommen til reiseruteplanleggeren. Du kan bruke dette verktøyet til å lage din egen reise.

    For å lage din egen reiserute, klikk Add to Excursion for å legge til et produkt i reiseruten.

    • Miljøsertifisering i privat og offentlig virksomhet, inkludert turisme.
    • Bærekraftig Reisemål

    Ikke gå glipp av

    Ikke gå glipp av

    Ikke gå glipp av

    Ikke gå glipp av