Jul

Det blir bare vanskeligere og vanskeligere å vite hva man skal gi i julegave. I dag er mange av oss rett og slett så heldig å ha det meste vi trenger. Det kan derfor være en god idé å gi bort en minnerik opplevelse. Noe av det hyggeligste som finnes er å skape gode minner sammen, enten det er med en kjæreste, en venn eller et familiemedlem. Denne gaven kan ikke slå feil. 

I Rjukan er det utallig ting å finne på og noe for enhver smak. Vi har satt opp noen forslag til minnerike opplevelser du kan velge mellom. Alle disse kan kjøpes i gavekort, slik at du ikke trenger å sette noe dato i dag. 

Ønsker du å gi bort en minnerik opplevelse i Rjukan?

BESTILL GAVEKORT: 

Til den tøffe

Kjenn på følelsen av å kaste seg utfor et 84 meter høyt juv med stupbratte fjellsider på hver side og under sildrer vannet fra elven Måna. Strikkhopp fra Vemorkbrua vil garantert gi en rå opplevelse til en tøffing som er sulten på et skikkelig adrenalinkick.

Drevne hoppere omtaler opplevelsen som helt spesiell og utrolig rå, da det er som å hoppe i en trakt.

Gi bort årets råeste julegave - et strikkhopp fra Vemork brua i Rjukan. 

Til den kulturelle

Marispelet ved Rjukanfossen har både kjente skuespillere og lokale amatører. Sammen utgjør de et spel av spektakulært merke.

Marispelet ved Rjukanfossen omtales som et av Norges beste spel og er basert på et gammelt sagn. Sagnet handler om Mari og Øystein og deres forbudte kjærlighet. 

Marispelet er Telemarks Romeo og Julie-historie, på kanten av juvet ut mot Vemork og Rjukanfossen. Dette er sommerens vakreste kjærlighetshistorie og en flott gave for den som er glad i storslåtte, kulturelle opplevelser.

Bestill gavekort til Marispelet her!

Til den eventyrlystne

Gaustabanen er en spektakulær fløybane som går inne i selve Gaustatoppen. De første 50 årene var Gaustabanen et hermetisk lukket NATO-anlegg. Men i dag kan du og jeg også få ta del i den spennende opplevelsen det er inne i fjellet.

Dette er en flott julegave til for eksempel besteforeldre som ikke lenger kan ta seg til Gaustatoppen til fots. Nå kan de komme seg opp til Gaustatoppen på 15 minutter og gå steintrappen fra Tuddalstippen til Gaustatoppen Turisthytte for å kose seg med en vaffel og kaffe, mens de kikker utover en sjettedel av Norge. 

Bestill gavekort til Gaustabanen her!

Til den spreke

Kjenner du noen som er glad i flotte naturopplevelser? Da burde du ta dem med på en tur med M/B Fjellvåken langs praktfulle Møsvatn fra Skinnarbu til Mogen Turisthytte. 

Turen over Møsvatn tar ca 1,5 time. På disse 4 milene passerer katamaranen fjellgårder og vakkert terreng. Befolkningen langs Møsvatn bor i et veiløst samfunn og de er isolerte under isleggingen og issmeltingen. 

Mogen er et fint utgangspunkt for flotte fotturer på Hardangervidda eller prøv den tilrettelagte stien "Kvennavegen", en rundløype på 1,9 kilometer.

På en strålende sommerdag er turen med M/B Fjellvåken II på Møsvatn 919 m.o.h. en unik opplevelse.

Bestill gavekort til MB Fjellvåken her!

Til den ubesluttsomme

Det er utallige ting å oppleve i Rjukan og det kan være vanskelig å bestemme seg. Vi har derfor satt sammen et gavekort du kan kjøpe til en som kanskje trenger litt ekstra tid til å tenke seg om. Nå kan du nemlig gi bort en valgfri Rjukanopplevelse i form av et gavekort. 

Gavekortet kan løses inn til nesten hva som helst. Billetter til Krossobanen, Gaustabanen, Marispelet eller som delsum til en av feriepakkene i Rjukan. Stort sett hva som helst som VisitRjukan selger.

ET MINNE FOR LIVET: Gi bort en opplevelse og skap minner for livet i Rjukan.

Ønsker du å gi bort en valgfri Rjukanopplevelse?


BESTILL GAVEKORT HER!

Relatert

0 Kommentarer

#number# Kommentarer

Ingen har kommentert dette innlegget ennå, hvorfor ikke sende oss dine tanker og bli den første?

Legg igjen en kommentar

*