Gausta Skisenter er et alpinanlegg i skikkelig fjellmiljø, uten kompromisser og uten lange heiskøer. Med sine 35 bakker, tre barneområder, en terrengpark og utfordrende frikjøring har Gausta noe å tilby alle.

Skisenteret strekker seg fra Vatendalen via Gaustablikk til Hovdestaul og Gaustatoppen, og byr på bakker tilpasset alle aldre og nivåer. På Gausta kan alle i familien velge sin favorittbakke og likevel møtes igjen nede ved samme heis – her finnes det nemlig alt fra grønne til svarte nedfarter. 

Legg til muligheten for å kjøre helt opp til Gaustatoppen med Gaustabanen, så har du en fallhøyde og et vanskelighetsnivå som du ikke finner noen andre steder nord for alpene. NB! All ferdsel på eget ansvar! 

Barneområdene 

I det store barneområdet ved Gaustablikk Høyfjellshotell er det god plass til lek og moro.

Her finner du barnebakker, tallerkenheis og transportbånd for nybegynnere og de yngste kjørerne. Det er nemlig viktig at både heis- og skikjøringen blir en lek, og at alle får følelsen av å klare det selv.

I skiutleien ved Gaustablikk og Hovdestaul kan alle barn opp til 8 år låne skiutstyr og hjelm gratis. Heiskort er også gratis for barn opp til 8 år.

For større barn og ungdommer med litt mer erfaring på baken, finnes det gode muligheter for offpiste-kjøring og varierte skogsløyper. Det finnes også en snøpark med hopp, rails og hinder.

Skiskole 

Er det tid for smårollingens første tur i bakken? Eller kanskje tenåringen har lyst til å lære seg å hoppe på snowboard? Uansett om du er helt ny i bakken eller er en dyktig alpinist som vil finslipe teknikken er Gausta ski- og snowboardskole der for å hjelpe deg.

På Gausta Skisenters skiskole kan alle barn og unge, uansett alder og ferdighetsnivå, lære nye ting i bakken. Velg mellom gruppeundervisning og privat undervisning med egen instruktør. Pedagogiske skilærere, avslappet stemning og garantert mye moro.

De erfarne instruktørene gjør det både morsomt og lærerikt for barn, ungdom og voksne å ta steget til neste nivå, og utvikle sine ferdigheter på ski eller brett.

Overnatting på Gausta

Å være på ferie skal være behagelig - skiferie er ikke noe unntak. På Gausta finner du alle typer overnattingssteder. Slapp av i full komfort på Gaustablikk Høyfjellshotell med frokostbuffé, basseng og restaurant, stell selv i en romslig leilighet ved foten av fjellet eller nyt livet foran et sprakende peisbål i din egen hytte. Med mange senger fordelt på 91 hotellrom, 47 hytter og 30 leiligheter finner du garantert noe som passer for deg og reisefølget ditt.

Gausta sine pakketilbud inkluderer alt du trenger – og litt til. Alltid gratis heiskort og leie av skiutstyr for barn mellom 0-7 år. Sengetøy og sluttvask er inkludert i alle pakker.

Skipakker

Sjekk ut Gausta sine mange skipakker her!

Relatert

0 Kommentarer

#number# Kommentarer

Ingen har kommentert dette innlegget ennå, hvorfor ikke sende oss dine tanker og bli den første?

Legg igjen en kommentar

*