Er du klar for din neste Norgesferie? Her har vi samlet 10 gode grunner for hvorfor Rjukan bør være på listen din for din neste Norgesferie!

1. Et hav av opplevelser for hele reisefølge enten de:

2. Rjukan er sertifisert som bærekraftig reisemål. Det vil si at Rjukan har satt fokus på å bevare natur, kultur og miljø, styrke sosiale verdier og sikre økonomisk levedyktighet. 

3. Rjukan har verdenskjente attraksjoner og kan smykke seg med UNESCO verdensarvtittel. For å nevne noen: 

4. Du kan oppleve historien om Kampen om tungtvannet der den skjedde og selve tungtvannskjelleren åpner denne sommeren! 

5. På Rjukan kan du kombinere by og fjell! Rjukan har en koselig by kjerne med et godt utvalg av butikker og spisesteder. Byen er omkranset av høye fjell og Gaustatoppen som troner høyest av dem alle. 

6. Rjukan er stedet der det umulige er mulig! Les hvorfor! 

7. Mange skjulte perler du kanskje ikke visste at eksisterte på Rjukan! Krydre ditt besøk til Rjukan med bading i jettegryter, se lokal rosemaling, besøk tradisjonssetrer og mye mer. 

8. Med Rjukan som base kan du oppleve andre kjente opplevelser i Telemark og omegn. Vi kan nevne Sommarland i Bø, Sølvgruvene i Kongsberg og Telemarkskanalen. Alt innenfor 1,5 timer fra Rjukan. 

9. Mange gode overnattingssteder 

10. Mange gode spisesteder

Feriepakker

Se vårt utvalg av ferdigsydde feriepakker her, eller kontakt oss på bestilling@visitrjukan.com for tilbud på din optimale Rjukanferie! 

Relatert

0 Kommentarer

#number# Kommentarer

Ingen har kommentert dette innlegget ennå, hvorfor ikke sende oss dine tanker og bli den første?

Legg igjen en kommentar

*